Ο κοσμικός απόστολος Σι Γιάν Τσινγκ 释延青 (Shì Yán Qīng) - Τσελεπής Ανδρέας

Ο Τσελεπής Ανδρέας - Σι Γιάν Τσινγκ 释延青 (Shì Yán Qīng) γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το ενδιαφέρον του για τις πολεμικές τέχνες τον έφερε από μικρή ηλικία σε επαφή με διάφορα είδη πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων όπως Καράτε, Κουνγκ Φου, Brazilian Jiu Jitsu, Kick-Boxing κ.α.

Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες από το 1998, είναι κάτοχος πιστοποιητικού 2ου Degree (στο στυλ fu jow pai-kung fu) και από το 2007 μέχρι το 2012 ασχολούνταν επαγγελματικά ως εκπαιδευτής του συστήματος.

Όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησε να αναζητά να διδαχθεί το αυθεντικό Σαολίν Κουνγκ Φου, καθώς από τα παιδικά του χρόνια αυτό ήταν που κέρδισε τον θαυμασμό, την αγάπη και το σεβασμό του. Μετά από πολυετή αναζήτηση, η αγάπη του για το Σαολίν Κουνγκ Φου και η επιμονή του, τον οδήγησαν στην "Πηγή του Νεαρού Δάσους” όπου και ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στο παραδοσιακό Σαολίν Κουνγκ Φου.
Αφότου ξεκίνησε να ασκείται στο παραδοσιακό Σαολίν, ταξιδεύει κάθε χρόνο στην Κίνα στον ναό Σαολίν και τον ναό Φα Ουάνγκ όπου συνεχίζει και εμβαθύνει στο πολεμικό Γου Κουνγκ, στην κουλτούρα των Σαολίν, και την φιλοσοφία Τσαν.

Δάσκαλοι του έχουν διατελέσει ο Σι Γιάν Ία 释延業 (Shì Yán Yè), ο Σι Χανγκ Τζουίν 释恒君 καθώς και ο Σι Γιάν Σουάν 释延炫 αρχιεπαιδευτής του ναού Σαολίν. Tο 2012 χρίστηκε "δάσκαλος" και κλήθηκε να αντιπροσωπεύσει την "Πηγή του Νεαρού Δάσους" στο Ν.Ηράκλειο Αττικής. Έλαβε επίσημα τον τίτλο Τσο Λιάν (Jian Lian) "εκπαιδευτή - κοσμικού απόστολου” Σαολίν από τον δάσκαλο Σι Χανγκ Τζουίν, μαζί με όλα τα νόμιμα έγγραφα που πιστοποιούν την αρμοδιότητά του ως δάσκαλος Σαολίν Κουνγκ Φου.

Είναι μαθητής του ηγούμενου του Ναού Σαολίν, Σι Γιούνγκ Σιν 释永信 (Shi Yong Xin), όπου με την παραδοσιακή τελετή μέσα στον ναό Σαολίν το έτος 2013, διορίστηκε απόστολός του 34ης γενιάς μάχιμων μοναχών Σαολίν, με το μοναστικό όνομα Σι Γιάν Τσινγκ 释延青 (Shì Yán Qīng).

Πέραν της βασικής κατάρτισης Σαολίν Τζίν Μπεν Κουνγκ (Jin Ben Gong), έχει εκτεταμένη γνώση στις παραδοσιακές Σαολίν Κουνγκ Φου φόρμες, Τάο Λου 套路 (Tao Lou) - ένοπλα και ;άοπλα, Τσιν Να 擒拿 (Qin Na) "Κλειδώματα - αρπαγές", μαλακό και σκληρό Τσι Κουνγκ >气功 (Q iGong). Επίσης έχει διδαχτεί και έχει μελετήσει αυθεντικό Τσεν Τάι Τσι Τσουάν 陈太极拳 (Chen Tai Ji Quan) στο χωριό Τσεν Τζιά Γκόου με τον δάσκαλο Ουάνγκ Τζαν Γκουό 王战国 (Wang Zhan Guo),ανηψιό ενός από τους τέσσερις μεγαλύτερους δασκάλους γενεαλογίας Τσεν Τάι Τσι σήμερα, του Ουάνγκ Σιάν 王西安 (Wang Xi'an).

Ο Σι Γιάν Τσινγκ συνδυάζει την πολύχρονη πείρα του ως δάσκαλος με την ταπεινή του αγάπη για το αυθεντικό Σαολίν Κουνγκ Φου. Το αποτέλεσμα είναι μια ευγενική ψυχή που είναι έτοιμη να ανοίξει τον δρόμο και να διαδώσει τις αληθινές αξίες του Σαολίν Κουνγκ Φου και σε άλλους. Έχει επίσης σπουδάσει οικονομικές επιστήμες στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από τον Σεπτέμβριο του 2012 διατηρεί με τον "αδελφό ”Σι Γιάν Σι 释延希 (Shì Yán Xī) - Κιτσώνη Δημήτρη Σχολή Παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου "Πηγή του Νεαρού Δάσους" στην οδό Πλαπούτα & Καλλικράτους 4, Ηράκλειο 14122, Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον ίδιο στο 6974121268.