"Ο Ναός του Νεαρού Δάσους" 少林寺 - Η πηγή του Τσαν 禅 (Chán) και των πολεμικών τεχνών 武 (Wǔ)"
"Η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Νέου Ηρακλείου (εξωτερικά)"
"Η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Νέου Ηρακλείου (εσωτερικά)"

Παραδοσιακό Σαολίν Κουνγκ Φου στο Νέο Ηράκλειο


Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της σχολής παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου και Ταί Τσι, "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Νέου Ηρακλείου Αττικής.

Εξαιτίας της φιλοσοφικής του φύσης και της τεχνικής του λεπτότητας, το Σαολίν Kουνγκ Φου αποτελεί πλέον ένα σημαντικό όρο των πολεμικών τεχνών παγκοσμίως, για αυτό το λόγο οι μοναχοί Σαολίν έχουν επιφορτιστεί επιπλέον και με το καθήκον της διάδοσής του. Οι σχολές Παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου "Η Πηγή του Νεαρού Δάσους" και οι έγκριτοι δάσκαλοι που τις στελεχώνουν έχουν γνώση κατευθείαν από τους αφιερωμένους μάχιμους μοναχούς και ιερείς του ναού Σαολίν και ο σκοπός τους είναι μακριά από κάθε είδους υπερβολές, να την κάνουν προσιτή στον απλό κόσμο. Σχεδόν κάθε χρόνο οργανώνονται ταξίδια στον ναό Σαολίν και στο μοναστήρι Φα Ουάνγκ στην Κίνα, ώστε η γνώση των μαθητών να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην "πηγή". Τέλος με μορφή "ένωσης" οι σχολές μας, είναι εγκεκριμένο μέλος της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του ίδιου του ναού Σαολίν (Shaolin Europe Association) με τον διακριτικό τίτλο Shaolin Temple Secular Disciple's Union (Αρ. μέλους 26/2012). 

Να σημειωθεί ότι το σύστημα που ακολουθούν οι σχολές "Πηγή του Νεαρού Δάσους" είναι καθαρά παραδοσιακό, δηλαδή δεν υπάρχουν επίπεδα, ζώνες κ.λπ. Έτσι μακριά από την λογική του ανταγωνισμού, ο ασκούμενος κάνει κάθε φορά το καλύτερο δυνατό για την προσωπική του ανάπτυξη, έχοντας τον προσωπικό του, μοναδικό δρόμο. Επίσης οι σχολές της "Πηγής του Νεαρού Δάσους" αναγνωρίζοντας την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση δεν χρεώνει εγγραφές στους μαθητές και προσφέρει ένα μάθημα γνωριμίας δωρεάν.  

Περισσότερα για το που βρίσκονται οι σχολές καθώς και διάφορες πληροφορίες για τους δασκάλους τους μπορείτε να βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο της Πηγής του Νεαρού Δάσους" www.shaolin.com.gr.